Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Tony Cetinski – Kao u snu

Aktualni hit Tonyja Cetinskog ‘Kao u snu’, na najljepši mogući način opisuje njegov glazbeni put koji traje duže od 25 godina.

Rijetki se mogu pohvaliti da su ostvarili svoje snove usprkos svim preprekama, a kada pričamo o onima glazbenima, uspjeh je tim veći. Jedan od onih koji slobodno može stati iza takvih izjava jest Tony Cetinski, jer godinama je najtraženiji glazbenik, na samom vrhu scene, a generacije obožavatelja podržavaju ga u njegovu radu.

Upravo stoga Tonyjev aktualni hit “Kao u snu” na najljepši mogući način opisuje njegov glazbeni put koji traje duže od 25 godina. Nova skladba “Kao u snu” u samo tri tjedna emitiranja osvojila je srca svih, publika ju je zavoljela na prvu, u vrhu je nacionalne liste HR top 40, a Tony je sada kao zahvalu svima snimio i poseban videospot.

“Divno je kad imaš toliko ljudi, koji također vjeruju u tvoje snove i da je sve moguće. Hvala autoru pjesme Amilu Loji i autoru spota Dariu Lepoglavcu s cijelom ekipom. Posebno hvala članovima gudačkog dijela zagrebačke filharmonije, kao i baletnim prvacima HNK-a”,  istaknuo je Tony.

Novi videospot sniman je na dvije lokacije, u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, gdje se izmjenjuju kadrovi Tonyja sa članovima zagrebačke filharmonije, kao i gudačima, te u Hrvatskom narodnom kazalištu, a imamo prilike vidjeti na djelu baletne prvake Tomislava Petranovića i Ivu Vitić Gameiro.

Kao i u slučaju prethodnih “Od trnja do zvijezda” i “Laku noć”, i ovim spotom, Tony je nastavio suradnju sa Dariom Lepoglavcem, koji potpisuje scenarij i režiju.

Cijelom ovom pričom Tony pokazuje kako mu ne nedostaje motiva za nove uspjehe. Neumoran rad prvenstveno na samom sebi, kao i na pjesmama koje će objediniti na novom albumu, te bezgranična energija koju ulaže u svaki svoj koncert, kako bi fanovi bili što zadovoljniji, tek su mali djelić formule za uspjeh, koja Tonyja Cetinskog godinama drži u vrhu najtraženijih regionalnih glazbenika.