Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Sementa Rajhard – Buka

Sementa Rajhard dobro je poznata kao glumica iz ”Čiste ljubavi” te serije Stella, no lijepa glumica sada ima i svoju prvu pjesmu ”Buka”.
Pjesma “Buka” nastala je inspiracijom Sementinog specifičnog nježnog, tihog glasa i interpretacije. Kako i sam naziv pjesme govori, živimo u bučnom i užurbanom svijetu u kojem tražimo ono malo mira za sebe na kraju dana. Sementin karakter je tako i sjeo na ovaj glazbeni uradak. Glazbu, tekst i produkciju potpisuje Andrea Čubrić.
“Suradnja sa Andreom nastala je slučajno, spontano, kroz koju smo razvili i prijateljstvo. Pjesma “Buka” sjela mi je na prvo slušanje i prepoznala sam se odmah. Njezine pjesme produkcijski su u trendu sa svjetskim tako su i privukle moju pozornost. Snimali smo u pauzama od snimanja serije, a i pripremamo moj cijeli CD pa se i radujem novim pjesmama koje pripremamo zajedno. Na snimanju spota velika podrška bili su moji roditelji i braća koji su sa mnom kroz sve faze moje karijere. Nadam se da će se pjesma svidjeti slušateljima i fanovima koji me prate na društvenim mrežama”, kazala je Sementa čija će vam pjesma zasigurno ući odmah u uho.