Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Ivana Marić – Jao meni

Dvostruka sreća za Ivanu Marić – u iščekivanju prinove objavila novi spot!
Ivana sa suprugom Vjekoslavom Šunjićem čeka drugo dijete, a sedmogodišnja kćer Vita, jako se veseli sestri ili bratu.

Spot je ovoga puta zaista poseban i drugačiji od svih prethodnih, jer je upravo u njemu u posljednim kadrovima Ivana obznanila vijest o slatkom iščekivanju, drugog djeteta.

‘Video spot snimali smo na bazenu ispred kuće mog basiste Vedrana, te se ovom prigodom zahvaljujem njegovoj obitelji na gostoprimstvu. Malo smo zaroštiljali, čekali da sunce popusti i krenuli u akciju.
Redatelj Dario Lepoglavec i njegov asistent Alen Tkalčec, ekipa je sa kojom već treći put, na obostrano zadovoljstvo surađujem. Prošli smo scenarij nekoliko puta i uspjeli snimiti spot u jednom kadru uz osmijehe i veselje. Nakon toga uslijedilo je kupanje i druženje, pravi team building!’, otkrila nam je Ivana.

‘Jao meni’ su dvije riječi koje je svatko od nas izgovorio stotine puta i baš sam se zbog njih zakačila za ovu pjesmu. Mislim da pozitiva koju širi i koja se osjeća dok slušate ovu pjesmu će vas jednostavno natjerati da je slušate sve više! ‘, kazala je Ivana za ljetni hit koji autorski, kada je tekst u pitanju potpisuje Andrea Čubrić, dok je za glazbu, aranžman i produkciju zaslužan Ivan Škunca.