Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Ivana Marić Band – Live and Funky

Ivana Marić svoj glazbeni put započinje s 13 godina na raznim amaterskim festivalima. 2003. se prijavljuje na natjecanje “Hrvatski idol” u kojem dolazi do finala. S Pamelom Ramljak i Nedom Parmać osniva grupu Feminnem s kojom je ostvarila prva estradna iskustva. 2005. predstavljale su BiH na Eurosongu u Ukrajini (pjesma “Call Me”).
Ivana 2008. napušta bend i posvećuje se samostalnoj karijeri. U suradnji s priznatom autoricom Aleksandrom Milutinović snima prvi singl “Tebe voljeti” koji se dugo zadržao na vrhovima top ljestvica. Nakon toga objavljuje još 3 singla od iste autorice “Ne prilazi”, “Trn i cvijet”, “Popuštam”. Imala je čast upoznati i surađivati sa velikanom hrvatske kulture, Arsenom Dedićem , koji joj je napisao singl “Izdajica” a poslije toga snima još nekoliko singlova te 2013. izdaje album pod imanom “Hodaj”, nazvan po pjesmi koja je za Ivanu obilježila cijeli taj period života.
Nakon toga prekida desetogodišnju suradnju sa Croatia Records izdavačkom kućom te prelazi u Hit Records i započinje suradnju sa Antom Pecotićem koja je urodila sa 3 odlična singla “Zašto to toliko traje”, “Pamtim ovu ljubav” i “Ako odlaziš ovako”!
Početkom 2015.ivana dobiva ponudu za sudjelovanje u prestižnom showu “Tvoje lice zvuči poznato ” na Nova tv, i objeručke ju prihvaća. Ostvarila je zapažene nastupe u svih 12 emisija sa 12 fenomenalnih transormacija. Ne dugo zatim se okušava i u “Celebrity Masterchefu” te također otkriva svoje mnogobrojne talente i kuharske sposobnosti te samim tim osvaja mnogobrojna srca publike.
Početkom srpnja 2016.izlazi novi singl pod nazivom “Divota od života” od kojeg ivana očekuje veliki zaokret u karijeri. To be continued…

Ivana Marić Band – Acoustic cover “Tvoja ljubav”

 

Ivana Marić Band – Pink Try – Live Acoustic Cover

 

Ivana Marić Band Live Acoustic Session – Tina Turner “What’s Love Got To Do With It” Cover

 

Ivana Marić i Doris Karamatić Sia cover Elastic Heart

 

Ivana Marić i Doris Karamatić ( Harp Vocal Cover ) Rihanna / Umbrella LIVE

 

Ivana Marić i Doris Karamatić (acoustic vocal harp cover) Sweet Dreams Beyonce / Eurythmics