Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Big Boys Burger Bar

Američki diner otvoren u Zagrebu

Istočni dio Zagreba dobio je novu gastro-lokaciju jer na Aveniji Dubrava 35 otvoren je Big Boys Burger Bar, uređen prema stilu tradicionalnog američkog dinera. Namijenjen je pravim ljubiteljima burgera i mesa, a u ponudi se nalaze i sendviči zanimljivih imena, poput Mustang, Hummer, Lincoln, te salate i pizze. Vlasnici su mlada obitelj Čolakić, čiji je životni san bilo otvarenje ovog dinera. Napominju kako ih od ostalih sličnih lokala izdvaja iznimno atraktivan prostor i umijeće glavnog kuhara uz ljubav cijele obitelji. Kao najzanimljivije u ponudi navode BBB burger.

– Svojom veličinom i izvrsnim okusom oduševit će sve koji ga probaju. Osim burgera, tu su i ‘petkovna jela’ kojima pokazujemo koliko nam je stalo do gostiju i njihova ukusa – papaline, lignje, oslići i gavuni – smatraju vlasnici.

Sve namirnice nabavljaju isključivo od lokalnih i provjerenih dobavljača, a pri pripremi paze i na najmanju sitnicu jer tvrde kako upravo detalji osvajaju vjerne goste. Big Boys Burger Bar prostire se na površini od čak 200 četvornih metara, a osim vrhunskom hranom, osvaja i uređenjem interijera. Prostorom dominiraju prugasti separei, pod prekriven crno-bijelim kockama i veliki crteži dvojice dječaka. Riječ je o najmlađim članovima obitelji Čolakić, Karlu i Ivanu, koji će i sami jednog dana postati “big boys” te jako voljeti burgere, baš kao i njihovi roditelji. Njih dvojica bili su i inspiracija za ime.

Za samo uređenje zaslužna je obitelj Čolakić, koja je željela postići prepoznatljiv burger štih uz izdvajanje zanimljivih detalja o kojima će gosti pričati još danima. Kako je riječ o restoranu, nije dopušteno pušenje ni ulazak s kućnim ljubimcima.

– Mala djeca, velika djeca, odrasli, starije generacije… svi ljubitelji burgera i dobrog zalogaja kod nas su dobrodošli. Ne smeta nas dječja zaigranost, a zahtjevima malih gostiju trudimo se udovoljiti na najbolji mogući način – zaključuju vlasnici.

(c) 2015.